O autoru

Obrisi Javne Lajne nastali su leta 2018-te godine kada sam poželela da sublimiram stvarnost i sagledam je iz različitih uglova. Kroz odgovore ličnosti na javnoj ili „majke mi“ javnoj sceni, počela sam da kreiram mozaik balkanskih karakteristika i da obrisima pridodajem sve jasnije crte, ne bih li sklopila „mentalni pazl“ uz pomoć najrazličitijih pitanja ikada. U međuvremenu, mnogi su me definisali kao novinarku ili blogerku, ali, to nije ispravna definicija. Način rada drži se novinarskog domena, ali sadržajno, on se izdvaja iz branše žurnalistike i zauzima poseban oblik sa namerom da istinsko novinarstvo prisloni uz topli obraz pisane reči.

Javna Lajna suptilno se sablažnjava i kategorički protivi svakoj društvenoj devijaciji koja preti da naruši intelektualno, duhovno i emocionalno stanje srpskog naroda. Efektno skreće fokus sa nebitnih tema na suštinski značaj i time izražava svoj mali bunt i uzdiže se iznad stanja kulturološke anestezije koje je zadesilo Balkan.

Poput online časopisa, Lajna je zabavna, golicljiva, ponekad ozbiljna, ponekad kontroverzna. Nekada plače, nekada se krevelji i podsmeva.
Upire prstom u nas, upire prstom u tebe.

Potpisnik ovih reči sam ja – Ana Bugarinović.
Dobrodošli na Javnu Lajnu.
Udobno se smestite.